tulling in de race voor cultuurprijs raalte

De eerste nominaties van de Cultuurprijs Raalte zijn bekend. De uitreiking vindt plaats tijdens de Week van de Amateurkunst Raalte op vrijdagavond 5 juni. De nominaties zijn afkomstig van de winnaars van de Cultuurprijs 2014, die elk in hun eigen categorie een persoon/organisatie uit hebben gekozen die zich heeft ingezet voor kunst en cultuur in de gemeente Raalte. Deze week worden de eerste genomineerden voorgesteld.

Aventurijn nomineert in de categorie beeldende kunst en literatuur: Bernadette Tulling. Bernadette is een Raaltese kunstenares die aangesloten zit bij de Kunstkring te Raalte. De kunstenares werkt met veel verschillende materialen en op veel verschillende manieren.

Hetty te Wierik over hun keuze: Bernadette heeft een prachtige serie engelen schilderijen gemaakt. Ze exposeert hier dan ook veel mee.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.