truckersdag zozijn 160 trucks de weg op

Tijdens de Truckersdag van Zozijn, op zaterdag 11 april, gaan ruim 160 trucks de weg op om cliënten van Zozijn, Parabool en schoolverlaters van de Zonnehof een onvergetelijke dag te bezorgen. Het vertrek is omstreeks 12.30 uur vanaf het oude MBI terrein in Raalte.

Door de organisatie is weer een mooie route uitgezet, met een stop in Broekland waar de clienten een tasje met een verrassing erin krijgen aangereikt. Na afloop van de rit is er een gezellig feestje bij het oude MBI-terrein. De muziek wordt verzorgd door DJ Bas en de catering wordt verzorgd door vrijwilligers van de CV Sukkewortels uit Haarle. Tijdens de rit wordt de veiligheid geregeld door de MC Free Wheels .

De organisatie is vele vrijwilligers van D.U.S., truckchauffeurs , vrijwilligers van Zozijn en natuurlijk de begeleiders van vele clienten dankbaar dat ze op hen kunnen rekenen deze dag. Ook zonder sponsors is het niet mogelijk, dit evenement te organiseren.

Zie ook staging2.driversuutsalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.