thomashuis ontwerpt bord hoofdkantoor

Jarenlang was het pand van formuleontwikkelaar De Drie Notenboomen voor velen onvindbaar. Sollicitanten, zakenrelaties en leveranciers; stuk voor stuk zochten ze zich altijd een ongeluk naar de ingang van het pand van de voormalige blekerij/wasserij aan de Kattensingel 2. Hoogste tijd daar verandering in te brengen. Thomashuis Olst, geleid door zorgondernemers Annelies en Bert Boshoven, werd gevraagd een ontwerp te maken en dat heeft een fraai nummerbordje opgeleverd.

Onder djembégeroffel

De onthulling vond vrijdag 10 april plaats vanaf 11.30 uur. Na de ontvangst van de bewoners volgde er een korte djembé-workshop (o.l.v. Patrick Wognum van Drumschool Rolling Sticks) om het grote moment van mooi tromgeroffel te kunnen voorzien. De bewoners genoten er enorm van. Aan initiatiefnemer van de Thomashuizen Hans van Putten was het de eer het kunstwerkje te onthullen.

Meer info over Thomashuis Olst via staging2.thomashuis.nl/Olst. Hier staat onder meer een uitgebreid verslag van de reis naar Gouda.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.