the muncks en soulfever winnaars wraak

Op het programma stonden zes Sallandse bands: Let it Happen, Soulfever, Karel J. Schepers, the Muncks. New River Coalfield en Crazy Daze. Als bijzondere prestatie noemde de jury het optreden van New River Coalfield, die in de Leeren Lampe het eerste optreden in deze bezetting ooit gaven.

Naast een juryprijs kon ook het publiek stemmen op zijn of haar favoriet. De band Soulfever uit Deventer (met een aantal leden uit Raalte) wist het publiek te overtuigen met een aanstekelijke mix van pop- en soulcovers.

De Wraak van Salland is een muzikale kroegentocht door de regio. Om de twee jaar wordt een uitgebreide editie georganiseerd. In de planning staat om in 2016 weer tien locaties langs te gaan met in totaal 24 deelnemende acts.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.