Home / archiefcentraal / tesselhof beste opleider computertypen

tesselhof beste opleider computertypen

Tesselhof Opleidingen is de beste opleider Computertypen. Tijdens het NK Computertypen werd Tes Kleinlugtebeld tweede en Kim Hoogeslag derde op het onderdeel Nederlandse teksten. Kim Hoogeslag werd tweede bij de Engelse teksten en Nikki Swüste derde.

Tijdens het NK Computertypen krijgt iedere kandidaat een Nederlandse of Engelse tekst die gedurende 10 minuten getikt moet worden. Bij een fout worden er 100 aanslagen in mindering gebracht. Alle deelnemers krijgt twee kansen. Het beste resultaat telt.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.