Home / archiefcentraal / sv haarle laat overwinning afpakken

sv haarle laat overwinning afpakken

SV Haarle heeft vanmiddag een punt overgehouden aan het duel met OVC’21 uit Ommen. De Ommenaren kwamen in de laatste vijf minuten op gelijke hoogte en redde daarmee een punt. De wedstrijd eindigde in 1-1.

Het eerste doelpunt viel pas na een uur voetballen. SV Haarle-speler Kasper Kinds zette de bezoekers op een 0-1 voorsprong. SV Haarle leek de drie punten meer naar huis te nemen, maar Stijn Schuurman schoot namens OVC’21 raak en won daarmee een belangrijk punt voor zijn ploeg.

SV Haarle blijft ondanks de nederlaag op de derde plaats staan in 4H. OVC’21 staat op de elfde plek en zit in de gevaren zone voor ploegen die nacompetitie spelen. Volgende week staat de wedstrijd tegen Diepenveen op het programma voor de Ommenaren. SV Haarle speelt de thuiswedstrijd tegen de kersverse kampioen Witkampers.

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.