summer event lampe duurt twee weken

Het Summer Event dat deze zomer bij de Leeren Lampe wordt gehouden duurt twee weken. Op het sportprogramma van het evenement staan beachvolleybal en beachsoccer. De opzet is iets anders dan tijdens de voorgaande edities. Van woensdag 24 tot en met vrijdag 26 juni worden de voorrondes gespeeld. In de week van 2 tot en met 4 juli zijn de finales.

Bij het beachvolleybal speel je in teams van vier. Teams moeten zelf voor een scheidsrechter zorgen. Deelname is mogelijk vanaf 16 jaar, je kunt kiezen uit een competitieve of recreatieve poule.

Beachsoccer speel je 5 tegen 5 (inclusief keepers). Je moet zelf voor een scheidsrechter zorgen. Net als bij het volleybal kun je meedoen vanaf 16 jaar en is er keuze uit twee poules. Het Summer Event wordt gecombineerd met entertainment en andere leuke activiteiten. Denk aan een zonnetje, blauwe hemel, lekker sportief bezig zijn, ijskoude drankjes, lekker eten, loungen en de dag gezellig met elkaar afsluiten.

Inschrijven kan tot 1 mei. Inschrijfgeld is 25 euro per team. Aanmelden kan via info@deleerenlampe.nl of door te bellen naar 0572-355 855.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.