steun voor van de burg naar paralympisch goud

De ‘vrienden van vv Heino’ hebben onlangs een cheque overhandigd aan tafeltennisser Roy van de Burg. Van de Burg heeft zich ten doel gesteld om een gouden medaille te behalen bij de Paralympics. Roy van de Burg heeft al jarenlang een onderbeenprothese.

De ‘Vrienden van vv Heino’ heeft naast de doelstelling om vv Heino financieel te ondersteunen in structurele ontwikkeling zich ook als maatschappelijk nevendoel gesteld om sporters met een beperking, bij voorkeur uit Heino en nabije omstreken, met een financiële bijdrage te ondersteunen. De gedrevenheid van van de Burg en de hoge kosten die komen kijken bij het bereiken van zijn doel zijn redenen om van de Burg te ondersteunen met een bedrag van 1500 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.