Home / archiefcentraal / spelers gezocht voor 100 jaar voetbal wijhe

spelers gezocht voor 100 jaar voetbal wijhe

Voor het spelen van een reüniewedstrijd tussen oud IJsselboys en oud Wijhe is een werkgroep op zoek naar spelers voor die wedstrijd. Inmiddels hebben 17 spelers zich aangemeld. Als jij tussen 1970 en 1982 bij Wijhe of IJsselboys hebt gespeeld in het eerste team kun je je aanmelden via g.schuiling@hetnet.nl.

Op 19 september wordt in Wijhe 100 jaar voetbal gevierd. Naast de reüniewedstrijd zal er een vol programma zijn die dag. Op dit moment wordt er nog gewerkt aan de invulling van het programma. De ochtend zal in het teken staan van de jeugd.

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.