singersongwriter stef classens naar de haere

Stef Classens was al hard op weg om op eigen kracht een publiek voor zich te winnen. Naar aanleiding van zelf georganiseerde kleinschalige concerten werd hij gevraagd als voorprogramma voor onder meer Dotan, Mister & Mississippi en Novastar. En toen… besloot hij deel te nemen aan het derde seizoen van tv-talentenjacht De Beste Singer-songwriter van Nederland. Een gouden greep, zou blijken. Hij won de wedstrijd!

Stef werd ondersteund door 3FM. Dit mondde direct al uit in de uitverkiezing van Stef tot Serious Talent. Daarnaast mag hij optreden op festivals als The Brave, Sziget, Songbird, Alter Sonic en in de voorprogramma’s van Jacqueline Govaert en Tangarine. Kenmerkend, en veelvuldig geroemd tijdens De Beste Singer-songwriter van Nederland, zijn Stef zijn aansprekende persoonlijke teksten en eigen muzikale stijl. Die vindt zijn oorsprong in het muzikale gezin waarin hij opgroeide. Daar maakte hij kennis met artiesten zo uiteenlopend als AC/DC, Bob Dylan en Simply Red en hij luisterde goed naar artiesten van nu zoals Ben Howard, Ed Sheeran en Willie Nelson.

Door dit alles weet Stef wat hij wil bereiken: persoonlijke verhalen vertellen waar mensen zich in herkennen, troost uit putten of hun eigen draai aan geven. Al op zijn twaalfde begon hij met schrijven, geïnspireerd door boeken, films en dingen die hij zelf meemaakte. In sommige liedjes herken je het verlies van een vriend of de ziekte van een familielid; in andere is het onderwerp of de boodschap in een metafoor of diepere laag verborgen. Want er mag wel iets te ontdekken zijn.

Zondag 15 februari staat Stef Classens in de huiskamer van Culture Club de Haere. Aanvang om 17:00 uur en een kaartje kost €7,50 en verkrijgbaar aan de kassa of te reserveren via info@cultureclubdehaere.nl Voor het huiskamer concert kunt u genieten van een ouderwets stamppotje die geserveerd wordt vanaf 16:00 uur voor €7,50. De maaltijd van te voren even reserveren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.