sdol toont veerkracht bij bornerbroek

SDOL heeft zondagmiddag met 1-2 gewonnen van Bornerbroek. Halverwege stond de thuisploeg nog met 1-0 voor en zag het er niet naar uit dat de drie punten mee zouden gaan naar Luttenberg. Doelpunten van Ruud Alferink en Ludo Zwakenberg zorgden ervoor dat de blauwhemden toch nog de volle buit pakten.

Door deze zege stijgt SDOL naar de achtste plek in de Vijfde klasse A, het is Raalte voorbij. Toch staat er voor de Luttenbergers, met nog drie wedstrijden te spelen, weinig meer op het spel. De ploeg zal wellicht nog een plaatsje stijgen of dalen, maar de nacompetitie zal niet meer bereikt worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.