Home / archiefcentraal / sdol toont veerkracht bij bornerbroek

sdol toont veerkracht bij bornerbroek

SDOL heeft zondagmiddag met 1-2 gewonnen van Bornerbroek. Halverwege stond de thuisploeg nog met 1-0 voor en zag het er niet naar uit dat de drie punten mee zouden gaan naar Luttenberg. Doelpunten van Ruud Alferink en Ludo Zwakenberg zorgden ervoor dat de blauwhemden toch nog de volle buit pakten.

Door deze zege stijgt SDOL naar de achtste plek in de Vijfde klasse A, het is Raalte voorbij. Toch staat er voor de Luttenbergers, met nog drie wedstrijden te spelen, weinig meer op het spel. De ploeg zal wellicht nog een plaatsje stijgen of dalen, maar de nacompetitie zal niet meer bereikt worden.

Lees ook

Blog Aaltje Booijink-Jonkman: Wees zuinig met energie!

Ken je de kreet nog? In de jaren 70 werd opgeroepen om verstandig en zuinig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.