sdol snoept weer punten van titelkandidaat

SDOL heeft dit weekend een punt overgehouden aan het treffen met Zenderen Vooruit. In een wedstrijd met weinig kansen werd er dan ook niet gescoord.

De 0-0 van vandaag was het tweede gelijkspel op rij voor SDOL. Vorige week werd er nog een puntje gepakt bij koploper Heracles AVC. ”Het was vanmiddag een sportieve pot voetbal met weinig mogelijkheden. SDOL had voor de rust, maar één grote kans en Zenderen Vooruit kwam niet verder dan wat kleine kansjes”, aldus onze man langs de lijn Jan Gerner.

Zenderen Vooruit heeft bijna het dubbele aantal punten dan de formatie uit Luttenberg en is nog vol in de race voor het kampioenschap. Voor hen zal dit gelijke spel dus worden beschouwd als twee verliespunten in de strijd om de titel. Zenderen Vooruit presteerde de laatst weken sowieso ondermaats. Vorige week werd er al niet gescoord tegen Hoonhorst en de week ervoor werd het ‘slechts’ 1-0 tegen Nieuw Heeten. De ploeg scoort opvallend weinig, terwijl de periode ervoor toch continu ruime zeges werden geboekt.

SDOL gaat volgende week op bezoek bij RKSV Bornerbroek en Zenderen Vooruit speelt zondag thuis tegen Langeveen.

STAND 5A

1: Heracles AVC 19-43

2: USV 20-42

3: Zenderen Vooruit 21-42

4: Marienheem 20-41

5: Hoonhorst 21-35

6: RKSV Bornerbroek 20-34

7: La Premiere 20-25

8: Raalte 19-24

9: SDOL 20-23

10: Nieuw Heeten 20-22

11: Langeveen 18-16

12: Manderveen 18-7

13: Vilsteren 19-4

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.