schulten gaat samenwerking met wensink aan

Autobedrijf Schulten Raalte is een samenwerking aangegaan met Ford-dealer Wensink. Wensink behoort tot de grootste Ford-dealers in Nederland, met vestigingen in onder meer Zwolle, Assen, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Doetinchem.

Autobedrijf Schulten gaat niet alleen de samenwerking aan met Wensink op het vlak van de onderdelen, maar ook van de verkoop. Grote voordelen zijn de dagelijkse leveranties van originele Ford-onderdelen, maar ook de leveringen van nieuwe Fords. Daarnaast heeft Schulten Raalte toegang tot de gebruikte wagenvoorraad van Wensink.

“Wensink heeft een gemiddelde voorraad van 750 kwaliteitsauto’s, waardoor wij de meeste vragen naar gebruikte wagens positief kunnen invullen,” aldus Rene Schulten. “Door deze constructie kunnen wij onze klanten veelal bedienen waarbij zij het voordeel houden van de garantie van ons als lokale Ford-dealer en natuurlijk de vertrouwde service, met onder andere gratis haal en brengservice (ook in Deventer).”

Eind 2014 is Autobedrijf Schulten Raalte verhuisd naar het voormalige Citroën-pand aan de Praamstraat 2 in Raalte. Op een mooie locatie met een fris uiterlijk is Autobedrijf Schulten klaar voor de toekomst.

Tijdens het openingsweekend vroeg Schulten aan zijn klanten om mee te denken over de invulling van een reclamebord aan de voorgevel van het pand. Sylvia Klom, 19 jaar en woonachtig in Westervoort, afgestuurd aan de opleiding Grafimedia, stuurde het winnende reclame-ontwerp in, met de pakkende tekst “wij hebben wat u zoekt of zoeken wat u wilt”.

Deze tekst sluit perfect aan bij de samenwerking die Schulten Raalte is aan gegaan met Ford dealer Wensink. Tweede Paasdag is Autobedrijf Schulten geopend vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur en ben je welkom op de Praamstraat 2 in Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.