scholierenloop ommen groot succes

Aangemoedigd door ouders en klasgenoten liepen de kinderen zo hard ze konden. De snelste tijden op de 800 meter werden gemaakt bij de jongens door Job Wolters (groep 6) van De Hoekstee met 2.49 min. Zijn zus Fleur Wolters (groep 8 De Hoekstee) was de snelste van de meisjes met 2.59 min. De winnaars van de overige groepen (3t/m8) waren achtereenvolgens:

Wiep Seinen (St.Bernardus), Lenn Lampe (Het Palet), Riona Gerrits (Het Palet), Ronde (De Kardoen), Britt Borger (ACO), Silas Jansen (De Kardoen), Roos Gibcus (Nieuwe Brug), Britt Dankelman (De Kardoen), Rik Michiel Meinen (De Kardoen) en Ilja Weller (Koloriet). Nieuw onderdeel dit jaar was de estafette. De snelste kinderen uit groep 5 t/m 8 van De Kardoen, Het Koloriet en Het Palet streden om de eer van hun school. De Kardoen won met overtuiging en ging met de wisselbeker naar huis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.