Home / archiefcentraal / scholierenloop ommen groot succes

scholierenloop ommen groot succes

Aangemoedigd door ouders en klasgenoten liepen de kinderen zo hard ze konden. De snelste tijden op de 800 meter werden gemaakt bij de jongens door Job Wolters (groep 6) van De Hoekstee met 2.49 min. Zijn zus Fleur Wolters (groep 8 De Hoekstee) was de snelste van de meisjes met 2.59 min. De winnaars van de overige groepen (3t/m8) waren achtereenvolgens:

Wiep Seinen (St.Bernardus), Lenn Lampe (Het Palet), Riona Gerrits (Het Palet), Ronde (De Kardoen), Britt Borger (ACO), Silas Jansen (De Kardoen), Roos Gibcus (Nieuwe Brug), Britt Dankelman (De Kardoen), Rik Michiel Meinen (De Kardoen) en Ilja Weller (Koloriet). Nieuw onderdeel dit jaar was de estafette. De snelste kinderen uit groep 5 t/m 8 van De Kardoen, Het Koloriet en Het Palet streden om de eer van hun school. De Kardoen won met overtuiging en ging met de wisselbeker naar huis.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.