rtv raalte probeert doorstart te maken

De omroep verwacht binnen afzienbare tijd met meer informatie naar buiten te kunnen komen. Overigens is Hans Kelderman recentelijk aangesteld als waarnemend voorzitter. In een kort persbericht stelt de omroep graag door te willen gaan als omroep. “We gaan de komende periode verschillende opties onderzoeken,” schrijft het bestuur.

Welke opties onderzocht worden, wil Kelderman niet vertellen. In het geruchtencircuit gonst de naam van Jos van den Born en Hof in Salland als partner voor een doorstart. Dat gerucht ontkent Kelderman niet, maar bekrachtigen wil hij het ook niet. “Hier moet u het nog even mee doen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.