rtv raalte gaat weer uitzenden

RTV Raalte stopte begin deze maand met uitzenden. Een tekort aan vrijwilligers lag aan dat besluit ten grondslag. Of Kelderman het tekort aan vrijwilligers opgelost heeft, kan hij nog niet vertellen. Wel laat hij weten dat hij een rol voor het Carmel College weggelegd ziet. “Bijvoorbeeld leerlingen die een media-opleiding willen gaan doen. Laat ze maar creatief aan de slag gaan.”

Dat RTV Raalte gaat veranderen, dat vertelt Kelderman al wel. “Reken maar op een RTV Raalte Nieuwe Stijl. Om het draaiende te houden is dat nodig. Per programma wordt bekeken of dat doorgaat of niet. “

Overigens benadrukt Kelderman dat hij niet van plan is om jarenlang voorzitter te blijven van de omroep. “Ik hoop dat jongeren mee willen helpen. Ook in het bestuur.”

Het uitzendschema van de tv-tak van de omroep ziet er deze week als volgt uit:

Maandag: Salland Natuurlijk; de Gelder deel 2

Dinsdag: NL Doet 2015

Woensdag: Lentesferen zang Rob Krot

Donderdag: Historisch Festival Raalte 2015

Vrijdag: Bluestown cafe; The Guitar Guy deel 2

De televisieprogramma´s van RTV Raalte zijn te zien op het Tekst TV Raalte kanaal 6. RTV Raalte is ook te ontvangen via de glasvezel. Elke werkdag een nieuwe uitzending van ongeveer tien minuten, die de hele dag te bekijken is, elk uur op het hele uur (na het NOS nieuws) een uitzending. Zondag tussen 12.00 en 13.00 uur worden de uitzendingen van afgelopen week herhaald.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.