rosanne philippens in nicolaaskerk wesepe

Met trots sluit Stichting De Nicolaas Concerten dit seizoen af met een optreden van één van Nederlands beste violisten: Rosanne Philippens. Mogelijk heb je Rosanne op haar Stradivarius zien spelen in het programma Podium Witteman op 1 maart of tijdens het nieuwjaarsconcert 2015 in het Concertgebouw, (uitgezonden op NPO 1) waar ze Ilse de Lange, Guus Meeuwis en Trijntje Oosterhuis begeleidde. Philippens is een veelzijdig violiste, die door Paul Witteman werd aangekondigd als ‘aanstormend talent’. Op 12 april treedt zij op in de Nicolaaskerk in Wesepe.

Samen met pianist Julien Quentin neemt zij ons mee in een ‘Journey through the day’, een programma waarin zij werken speelt van Grieg, Stravinsky en Szymanowski. Mede dankzij de uitgebreide toelichting van de musici, beleven we tijdens dit optreden een waar avontuur.

Sinds Rosanne Philippens in 2009 het Oskar Back Concours won, is haar ster rijzende. Zij onderscheidt zich door haar oprechte en open presentatie en haar directe communicatie met het publiek.

Het concert op 12 april begint om 15.00 uur, 14.30 uur is de deur open. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur of via staging2.denicolaasconcerten.nl en kosten 17,50 euro per stuk. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis komen luisteren en kijken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.