rohda tegen kat in het nauw achilles 1894

Rohda Raalte speelt zondag een uitwedstrijd tegen nummer 11 Achilles 1894. Beide ploegen stonden tijdens de competitieopening tegenover elkaar. Rohda won destijds geflatteerd met 4-1.

“Achilles maakte op mij een goede indruk. We hebben in bepaalde fases van de wedstrijd enorm veel geluk gehad. Bij een 1-1 tussenstand kreeg Achilles drie dotten van kansen. Wij liepen later ruim uit na 4-1. Geflatteerd dus”, zegt Drent.

Vorige week won Rohda met 1-0 van Quick’20. “Het klinkt misschien gek uit mijn mond maar ik was het meest blij met het feit dat we verdedigend geen kans hebben weggegeven. We speelden iets minder naïef. Dat is goed voor de nacompetitie. Dan telt alleen het resultaat”, vertelt Drent.

Voor komende zondag verwacht Drent om twee redenen geen makkelijke wedstrijd. “Een kat in het nauw maakt rare sprongen. En het is gewoon geen slechte ploeg.”

Jeffrey de Visscher en Ruben Tepperik

Er vertrekken niet alleen spelers bij Rohda. Want met Jeffrey de Visscher en Ruben Tepperik moeten alleen de laatste plooien nog gladgestreken worden. Ruben Tepperik wordt naast reserve doelman ook keeperstrainer. “Ruben is een echte winnaar en heeft op een hoog niveau gespeeld. Het is mooi dat een ervaren doelman zijn ervaringen over gaat brengen op de jongere keepers. Hij gaat ook een cursus volgen, dat maakt hem als trainer nog completer”, vertelt Drent.

Achilles 1894 – Rohda Raalte begint zondagmiddag om 14.00 uur

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.