rohda speelt gelijk bij juliana31

Rohda Raalte is er niet in geslaagd de derde plek in de Hoofdklasse C over te nemen van Juliana’31. De ploeg van Martin Drent speelde in Malden met 1-1 gelijk.

Na twee nederlagen op rij pakte Rohda weliswaar weer een punt vandaag, maar dit is onvoldoende om nog serieus mee te kunnen doen om de titel. Zowel afgelopen zaterdag als vandaag had Rohda dan de volle buit moeten pakken. De ploeg van Drent kan zich dus langzaam maar zeker op gaan maken voor de nacompetitie om promotie.

De eerste helft was van beide kanten bijzonder slordig, maar dat kwam grotendeels door het slechte veld. Passes kwamen niet of nauwelijks aan en spelers waren bang voor polletjes, wat het voetbal er niet leuker op maakte. Rohda had weliswaar de betere kansen, maar wist deze niet te benutten. De teams gingen daardoor met een 0-0 stand rusten.

In het begin van de tweede helft was Juliana’31 de bovenliggende partij en dat resulteerde dan ook in een aantal kansen voor de thuisploeg. In de 52e minuut was het Khalid El Haddouti die de bal achter Rohda-goalie Tepperink knalde. Na de 1-0 werd Rohda weer gevaarlijker en dat resulteerde ook in kansen. Coen Zwollo wist de stand in de 68e minuut gelijk te trekken met een schitterende volley.

Gescoord werd er niet meer tijdens het verdere verloop van deze wedstrijd, maar in de slotfase kwamen de bezoekers nog wel met tien man te spelen. Orveo Ubbergen kreeg na 84 minuten voetbal zijn tweede gele kaart wegens natrappen en moest vroegtijdig het veld verlaten.

Dankzij dit gelijke spel staat Rohda momenteel op een vijfde plek in de Hoofdklasse C. De titel lijkt definitief vergeven, maar wat nog rest zijn vijf belangrijke wedstrijden en de nacompetitie. Te beginnen komend weekend op bezoek bij nummer zeven Alcides. Bij een nederlaag komend de ploegen onder Rohda weer gevaarlijk dicht in de buurt en dat willen de mannen van Drent koste wat het kost voorkomen. Martin Drent was niet bereikbaar voor commentaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.