Home / archiefcentraal / rohda raalte definitief afgehaakt

rohda raalte definitief afgehaakt

Rohda Raalte heeft vanavond haar eerste paasduel verloren. In de thuiswedstrijd waren de bezoekers uit Meppel met 2-3 te sterk. De Raaltenaren zijn volgens Rohda-trainer Martin Drent na de nederlaag definitief afgehaakt in de strijd om het kampioenschap.

“Het was een hele rare wedstrijd. Het had uiteindelijk met 5-5, 7-7 of 4-5 kunnen eindigen. Maar de eerste helft was vooral erg slap. De scherpte ontbrak aan onze kant.” aldus Drent. Beide ploegen zochten met een 1-2 de kleedkamers op. “Ik heb in de rust gevraagd: wat is er aan de hand? Want dit kan echt niet.”

Na rust kwam Rohda terug in de wedstrijd via Deniz Shabaz. Vlak na de aansluitingstreffer kwamen de bezoekers echter opnieuw op voorsprong via Bjorn Bakker. Na iets meer dan een uur voetballen kreeg Rohda-speler Shabaz de kans de score gelijk te trekken vanaf elf meter, maar zag zijn inzet niet in het doel verdwijnen waardoor na 90 minuten het scorebord 2-3 aangaf.

“In de tweede helft lieten we de kansen liggen om op voorsprong te komen. Maar alle uitslagen hadden de eindstand van vandaag kunnen zijn. Niets was te gek.” Door de nederlaag van vanavond is Rohda Raalte definitief afgehaakt in titelrace. “Over zes weken moeten we er staan. We concentreren ons nu vol op de nacompetitie.”

Maandag speelt Rohda haar volgende wedstrijd. De uitwedstrijd tegen Juliana staat dan op het programma. “Gisteren was het goede vrijdag, vandaag een zwarte zaterdag. Hopelijk komt er een mooie paasmaandag aan.”

Lees ook

Feestelijke open dag ter ere van heropening Kerkhuus Heino

HEINO – Burgemeester Dadema verzorgt op vrijdag 24 september de officiële opening van het volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.