rob de nijs en bram van der vlugt in hoftheater

Rob de Nijs, Bram van der Vlugt en Jan Akkerman staan tijdens het nieuwe theaterseizoen in het HOFtheater. De kaartverkoop start op vrijdag 22 mei. De kaarten kun je via staging2.hofinsalland.nl en aan de kassa van het theater kunt kopen.

Rob de Nijs komt op 5 november naar Raalte. Hij speelt zijn ‘liefde voor altijd’-concert. De liedjes worden gezongen met minimale begeleiding van drie muzikanten. Bram van der Vlugt speelt de hoofdrol in ‘Op bezoek bij Meneer Green.’ Dit toneelstuk is op donderdag 14 januari 2016 te zien. De voorstelling ‘Back To Vinyl’ is een ode aan vinyl en aan het favoriete album van Jan Akkerman. Dat album werd in 1977 gereleased. Jan kreeg er een Edison voor. Onlangs is het opnieuw uitgebracht. Als je de live uitvoering mee wilt maken moet je op 20 februari 2016 in het HOFtheater zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.