raaltenaar vast wegens drugshandel

Een 53-jarige bewoner van de Haverstraat in Raalte is woensdagavond in zijn woning aangehouden voor handel in softdrugs. In zijn huis werden een handelsvoorraad wiet, een aanzienlijk geldbedrag en weegapparatuur aangetroffen en in beslag genomen.

Eerder op de dag werden drie mannen uit Raalte (afnemers van de van de ingesloten man) aangehouden. Zij werden na verhoor in de loop van de avond in vrijheid gesteld. Al geruime tijd was het bij de ingesloten man een komen en gaan van mensen. Naar hem is een nader onderzoek gestart en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.