Home / archiefcentraal / qpac bij culture club de haere

qpac bij culture club de haere

Na het spelen in verschillende bands richtte Marc Besselink in 2005 de band Kramer op. Met deze band speelde hij in Nederland, Engeland, Duitsland, België en Litouwen. Na 5 jaar was Marc op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij bouwde een studio in zijn achtertuin om vervolgens voor een half jaar naar Australië te vertrekken. Door de reis van een half jaar door Australië werd Marc geïnspireerd en schreef verschillende nummers voor zijn project “Qpac”. Deze werden in Amsterdam uitgewerkt in zijn eigen studio. Hier gebruikt hij de drumcomputer en zijn Fender Rhodes als centrale instrumenten. Na een aantal maanden weer in Nederland te zijn, wordt hij uitgenodigd om met Qpac een optreden te doen in het Concert Gebouw van Amsterdam en om het voorprogramma te verzorgen van Spinvis. De muziek van Qpac wordt ook wel eens vergeleken met ( de Engelse) Spinvis, pop muziek met elektronische invloeden.

Zondag 26 april staat Qpac in de spiegelzaal van Culture Club de Haere. Aanvang om 14:30 uur en een kaartje kost €7,50 verkrijgbaar aan de kassa of te reserveren via www.cultureclubdehaere.nl .

Lees ook

Thema-avond over vitaal buitengebied van GemeenteBelangen

RAALTE – GemeenteBelangen Raalte houdt op maandag 25 oktober de thema-avond ‘Toekomstbestendig en vitaal buitengebied’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.