promotieconcert green grass music

Ter promotie van het eerste Green Grass Music Festival vindt er, op vrijdag 24 april, een promotieconcert plaats van het gelijknamige festival. Het promotieconcert is in de Capellenborg in Wijhe. Kaarten kunnen online gekocht worden via kaartverkoop@theaterolstwijhe.nl en bij de Da Drogist in Wijhe en het Holstohus in Olst.

Stichting Green Grass Music wil een podium realiseren voor singer-songwriters die doormiddel van muzikale kruisbestuiving opzoek gaan naar nieuwe sound. Het eerste Green Grass Music Festival vindt op 22 augustus 2015 plaats.

Tijdens het Promotieconcert, op 24 april, treden er twee acts op. David Munnely en Mc Gowan, een Iers duo, speelt op gitaar en Iers accordeon. De Green Grass Band is de tweede act. De Green Grass Band is een onmogelijke combinatie aldus bandlid Edwin. “De jongste van de zeven bandleden is 17 en speelt Uielleanpipe, uit de Ierse traditie.De oudste is 68, straatmuzikant geweest en heeft in diverse bands gespeeld en speelt nu Oldtime Fiddle.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.