Home / archiefcentraal / presentatiemarkt communicatie oostenwind

presentatiemarkt communicatie oostenwind

Op basisschool Oostenwind in Raalte is een presentatiemarkt over communicatie gehouden. Tussen 15.30 en 17.30 uur presenteerden kinderen aan klasgenoten, ouders en opa’s en oma’s. Dit was de afsluiting van het kernconcept communicatie.

Aan het begin van het kernconcept zijn de kinderen getriggerd met de vraag: Hoe zorg ik dat mijn boodschap overkomt? Kinderen deden kennis op door het maken van een woordweb en leerkrachten hebben non-verbaal gecommuniceerd. Daardoor zagen de kinderen hoe leerkrachten, zonder geluid te maken, communiceerden. Daarnaast spraken kinderen met elkaar over gesproken taal. En dat je boodschap verkeerd kan overkomen als je niet goed luistert.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.