Home / archiefcentraal / pedro pico pop naar kruispunt bos

pedro pico pop naar kruispunt bos

-terrein in Raalte. De organisatie moest afscheid nemen van deze locatie na vondst van asbest.

In samenwerking met de gemeente is er de afgelopen maand gezocht naar een nieuwe locatie. De nieuwe grond biedt volgens de organisatie vele mogelijkheden: ‘’Er worden 4 tenten opgezet en het gras en de omgeving zijn tezamen een perfecte locatie om een festival te organiseren. We verwachten in het weekend (Experience Outdoor en Pedro Pico Pop) circa 4.000 bezoekers.’’

Na het vinden van een nieuwe locatie staat het festival niets meer in de weg om een succesvol evenement in Raalte te organiseren. De komende tijd worden er nog ongeveer 10 artiesten uit binnen- en buitenland bekend gemaakt, de eerste tickets zijn inmiddels al verkocht.

Pedro Pico Pop vindt dit jaar plaats op zaterdag 18 juli. Reeds bevestigd voor de elfde editie van Pedro Pico Pop zijn onder meer: DeWolff, Heymoonshaker (UK), Smokey Bastard (UK), The Kendolls (SWE), Soviet Grass (BE), Mr. Polska, The Miseries (met Tim Knol), PAUW (winnaar van de Popprijs Overijssel 2015) en Falco Benz. De voorverkoop is inmiddels gestart via www.pedropicopop.nl en tickets zijn verkrijgbaar voor 17 euro exclusief servicekosten.

Lees ook

Blog Aaltje Booijink-Jonkman: Wees zuinig met energie!

Ken je de kreet nog? In de jaren 70 werd opgeroepen om verstandig en zuinig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.