Home / archiefcentraal / overwetering relatief eenvoudig langs suryoye

overwetering relatief eenvoudig langs suryoye

In klasse 2J heeft Overwetering relatief eenvoudig gewonnen van hekkensluiter Suryoye met 3-0. Voor aanvang bezette de thuisploeg de tiende positie. Vorige week won de ploeg de belangrijke wedstrijd tegen directe concurrent KOSC met 1-2.

Het wachten op het eerste doelpunt duurde niet lang. Bram van Bessen wist al na twaalf minuten spelen het net te vinden, 1-0. Deze stand bleek direct de ruststand te zijn. Tien minuten na rust werd de wedstrijd eigenlijk al beslist met de 2-0. De definitieve genadeklap werd een kwartier voor tijd echter pas uitgedeeld. Bram van Bessen maakte de 3-0.

Door de overwinning behoudt Overwetering de tiende positie. Volgende week speelt Overwetering de thuiswedstrijd tegen het hoog geplaatste WSV. Een week later speelt Overwetering haar laatste wedstrijd uit tegen SDC ’12.

Lees ook

Wereldwinkel Heino in actie voor coronahulp in Nepal

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft besloten om 10 procent van de maandomzet van augustus rechtstreeks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.