overwetering doet goede zaken

In de strijd tegen degradatie heeft Overwetering vandaag een belangrijke overwinning geboekt. De manschappen van Henk van Norel wonnen van directe concurrent KOSC: 1-2.

“De uitslag is in mijn ogen zeer terecht”, zegt Van Norel. “In de eerste tien minuten kregen wij al drie grote mogelijkheden, maar de bal eindigde niet achter de doelman en dan doe je jezelf eigenlijk te kort.” Gelukkig voor Overwetering wist Bram de Haas na een kwartier spelen toch de 0-1 te scoren voor de bezoekers. Vlak voor rust kwam KOSC echter nog terug tot 1-1 en dat is geen prettig gevoel zo vlak voor de rust.

Van Norel dacht vanaf dat moment: “Het zal toch niet gebeuren hè?!”. Paulino Kifeta maakte zeven minuten na rust echter een einde aan de onzekerheid door Overwetering, geheel verdiend, op voorsprong te schieten. “Hierna hadden we eigenlijk nog wel meer moeten scoren, maar uiteindelijk ben ik natuurlijk hartstikke blij met de drie punten”, zegt de trainer van Overwetering.

Van Norel bracht gedurende de wedstrijd spits Mark Bolink in het veld en hij was blijkbaar niet geliefd bij de tegenstander. “Eerst werd hij al gebeten door een KOSC-speler en even later kreeg hij ook nog een volle klap op zijn ogen van dezelfde speler. De politie is erbij gehaald en we hebben aangifte gedaan, want zoiets hoort niet op een voetbalveld thuis! Verder was het overigens een bijzonder vriendelijke wedstrijd en ik begrijp ook helemaal niet waar dit opeens vandaan kwam.”

Overwetering doet zoals gezegd goede zaken in strijd tegen degradatie. De club uit Olst heeft het helemaal in eigen hand. Van Norel: “Volgende week moeten we naar Suryoye en die wedstrijd moeten we absoluut winnen. Zo niet, dan hebben we eigenlijk ook niets aan de overwinning van vanmiddag.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.