ouderen willen servicepunt abn bank wil niet

Oudere inwoners van Raalte hebben ABN Amro-bank verzocht om een servicepunt in het dorp te openen, nu bekend is geworden dat ABN op 8 mei sluit. Daar wil de bank niet aan.

Een oudere inwoner van Raalte schreef de bank een brief met het verzoek om een of twee dagdelen per weer een servicepunt in het dorp te openen. “Het hoofd van het kantoor in Raalte en Deventer heeft mij gebeld en het een en ander uitgelegd. Daar kan ik me beslist niet in vinden. Hun standpunt blijft ongewijzigd, ze zien totaal niets in een servicepunt omdat het niet haalbaar zou zijn.”

Volgens de Raaltenaar op leeftijd stelt de bank dat mensen het beste kunnen bellen met het 0900-nummer. “Het lijkt mij, dat persoonlijk contact nog altijd belangrijk is en blijft, ondanks het InternetBankieren.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.