oud rohdaspeler weggestuurd na overstap

Oud-Rohda Raaltespeler Melvin Velthuis is weggestuurd bij zijn club Alcides omdat hij volgend seizoen voor Excelsior ’31 gaat spelen. De Rijssense hoofdklasser maakte dat dinsdag bekend en dat viel bij Alcides niet in goede aarde, omdat de speler en Alcides er al uit waren voor een contractverlenging, meldt de club op haar website.

“De berichten rondom Melvin Velthuis waren nog geen maand geleden nog zo positief. Na ruim anderhalf jaar revalideren bij Alcides kon de voetballer eindelijk weer spelen. Bij Alcides meldde men tevens verheugd dat de speler en club tot overeenstemming waren gekomen om de samenwerking met nog een seizoen te verlengen. Met een kleine clausule, wanneer zich een BVO of gerenommeerde topklasser zou melden, dan zou Alcides meewerken aan een overgang. Twee wedstrijden later meldde zich geen BVO en ook geen topklasser, maar wel een hoofdklasser, Excelsior ’31. De club uit Rijssen nam voor kennisgeving aan dat Alcides en Melvin er al uit waren en nam desondanks gewoon contact op met de speler van Alcides.

Melvin Velthuis heeft bij Alcides aangegeven dat hij ingaat op het aanbod van Excelsior en dat hij komend seizoen niet meer voor Alcides wil voetballen. Bij Alcides is de teleurstelling groot, op deze manier stellen afspraken en overeenkomsten weinig meer voor en is er voor clubs geen beleid te maken. Alcides heeft daarom dan ook besloten om per direct afscheid te nemen van Melvin Velthuis. De speler zal dit seizoen dus niet meer in actie komen voor Alcides. Het biedt zo ruimte aan spelers die wel graag voor de club willen uitkomen.”

Alcides is overigens op 12 april de tegenstander van Rohda Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.