oppositie wil tweede ontsluiting collendoorn

“GB en CDA hebben tot heden nog geen uitsluitsel gegeven,” stelt Egbert den Daas. “Hoewel ook zij een week geleden een conceptmotie ontvangen hebben, waarop men kon reageren. Hier is helaas geen gebruik van gemaakt. Kortom de coalitiepartijen houden de spanning erin.”

Den Daas: “Donderdag is de ‘ontknoping’ van dit slepende conflict waarin op intermenselijk vlak alleen maar verliezers zijn.”

De verkeerssituatie in de wijk is al lange tijd onderwerp van een soms verhitte discussie. Een aantal bewoners wil dat de gemeente de tijdelijke uitrit, die vooral voor bouwverkeer bedoeld was, weer open wordt gegooid. In eerste instantie vertikte de gemeente dat, maar na het aanbieden van een petitie ontstond er een brede raadsdiscussie die donderdagavond tot een climax komt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.