open huis bij kinderopvang more for kids

Kinderopvang More for Kids in Nijverdal opent op zaterdag 4 april haar deuren voor het publiek. More for Kids is een professionele particuliere organisatie voor de dagopvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. More for Kids biedt verantwoorde kinderopvang in een veilige, geborgen en vertrouwde omgeving. In deze omgeving kunnen kinderen zich op hun eigen manier en in het eigen tempo ontwikkelen.

Babygroep ‘De Spetters’ is voor kinderen in de leeftijd van 0-2 jaar en peutergroep “De Kanjers” van 2-4 jaar. Met kleine groepen (maximaal 12 kinderen) is bij More for Kids intensieve en persoonlijke begeleiding mogelijk. Hierdoor krijgt ieder kind individuele aandacht en kan het in een liefdevolle en warme omgeving opgroeien.

Eigenaresse Jojanneke Kogelman-Beukenkamp vertelt: ”We zijn nu een half jaar open en het gaat goed met More for Kids. Er zijn vele kinderen en ouders die genieten van ons aanbod. We krijgen vele positieve reacties van kinderen en ouders. “Wij laten kinderen stralen” is ons motto! We werken vanuit een positieve benadering naar de kinderen. We kijken naar mogelijkheden. Persoonlijke aandacht staat centraal voor ouder en kind ”

Na een flinke verbouwing van het pand aan de Mensinkweg 6B (De Holtink) biedt More for Kids voor alle geïnteresseerden de mogelijkheid om kennis te maken met haar bedrijf op het Open Huis, zaterdag 4 april van 9.00 tot 12.00 uur. Iedereen kan onder het genot van ranja, koffie/thee en iets lekkers deze unieke kinderopvang bekijken.

Voor meer informatie: staging2.kinderopvangmoreforkids.nl of bel 06-48535938.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.