oost wanted winnaar sallands got talent

Oost Wanted is de winnaar van de vierde editie van Salland’s Got Talent. Gisteravond sleepten Corné, Joost en Jelmer met hun bandje de eerste plaats in de wacht tijdens de finale in het HOFtheater in Raalte. Ze winnen daarmee een videoclip gemaakt door filmmaker Lars Henning en optredens georganiseerd door het HOFtheater. Isa en Jasmijn stalen de harten van het publiek en wonnen daarmee de publieksprijs: Een masterclass om hun talent verder te ontwikkelen.

Tijdens deze finale streden zes finalisten om de publiekprijs en de juryprijs: De band The Attic, raptrio Oost Wanted, singer-songwriter Thomas Dozeman, zangeres Aline, muziektrio De Reisgenoot en de twee jonge zangeressen Isa en Jasmijn. Met twee acts per deelnemer was het een avondvullend en zeer muzikaal programma.

De jury bestond uit Mariska Zwaart, Marije Beijer en Sanne Holterman. Hun commentaar: ‘‘Ze waren erg origineel, heel muzikaal en vulden elkaar erg goed aan’’.

De eerste optredens voor deze winnaar staan reeds gepland: Oost Wanted maakt het programma van HOFpop, op zaterdag 2 mei, compleet en ze treden ook op tijdens het UITfestival van de kleine theaters, op zondag 13 september op landgoed De Haere in Olst.

Ook het publiek had een stem in deze finale. Na de optredens mocht iedereen op een stemkaartje zijn of haar favoriet aangeven. Met 43 van de 130 uitgebrachte stemmen wonnen Isa en Jasmijn de publieksprijs: Een masterclass om hun talent verder te ontwikkelen.

Volgend seizoen is er weer een nieuwe editie van Salland’s Got Talent in het HOFtheater.

De voorronde is op zaterdag 12 maart 2016 en de finale op zaterdag 23 april. Ook dan zijn alle Sallandse talenten weer van harte welkom om deel te nemen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.