ontdek cultuur en natuur in lierderholthuis

Kom op donderdag 14 mei genieten van de mooie natuur in Lierderholthuis. Vertrek gezamenlijk om 08.30 uur vanaf het Dorpshuis. Met de gidsen van Weidevogelvereniging Bezuiden de Vecht en Het Lierderbroek trekken we het veld in.

Tijdens de wandeling komt u alles te weten over de prachtige omgeving en de weidevogels welke hier leven. Mocht de wandeltocht van c.a. 5 kilometer dwars door de natuur te ver zijn, dan kunt u gebruik maken van een huifkar. Bij terugkomst in het dorp kunnen de wandelaars, kerkgangers en overige belangstellenden genieten van een ontbijt in het Dorpshuis.

Muziekvereniging Salland zorgt tijdens het ontbijt voor de muzikale omlijsting. Aansluitend voert Theatergroep Plankgas het theaterstuk ‘De vier vrouwen van Willem van Oranje’ op (vanaf ca. 12 jaar). Voor de basisschooljeugd is er gedurende de theateruitvoering een andere activiteit. Het is mogelijk om bij elk onderdeel van de ochtend in te stappen.

Wanneer aan de brunch en/of de theatervoorstelling wordt deelgenomen wordt er een bijdrage gevraagd van € 5,00 en € 2,50 voor de basisschooljeugd.

Aanmelding via vroegeroplierderholthuis@gmail.nl wordt erg op prijs gesteld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.