ons genoegen genomineerd voor cultuurprijs

De eerste nominaties van de Cultuurprijs Raalte zijn bekend. De uitreiking vindt plaats tijdens de Week van de Amateurkunst Raalte op vrijdagavond 5 juni. De nominaties zijn afkomstig van de winnaars van de Cultuurprijs 2014, die elk in hun eigen categorie een persoon/organisatie uit hebben gekozen die zich heeft ingezet voor kunst en cultuur in de gemeente Raalte. Deze week worden de eerste genomineerden voorgesteld.

Leerorkest nomineert in de categorie muziek: Muziekvereniging Ons Genoegen.

Carla Schulkes over hun keuze: Muziekvereniging Ons Genoegen presenteert zich innovatief en vernieuwend om jeugd aan zich te binden en publiek te amuseren. Hun project is Mix en Match. De muziekvereniging is lid van de federatie en zoekt mogelijkheden voor muziekonderwijs op basisscholen. Ons Genoegen is ingezet door Muziek Netwerk Salland, om voortzetting te geven in de vereniging.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.