Home / archiefcentraal / officiele opening bibliotheek op school in olst

officiele opening bibliotheek op school in olst

De officiële opening van ‘bibliotheek op school’ in Olst is op 21 april verricht. De KBS St. Wilibrord en PCB Prins Willem Alexander school gaan nu samenwerken en de bibliotheek zorgt ervoor dat de jeugd van Olst optimaal gestimuleerd wordt om te gaan lezen.

De officiële opening van de nieuwe bibliotheek werd rond 13.00 uur als eerste op de St. Willibrordschool gedaan. Leerlingen vormden een lange rij waarin ze boeken doorgaven op de maat van het Boekenwurmlied. Voor de leerlingen was een speurtocht gemaakt, in het kader van boeken en de mooie nieuwe bibliotheek.

Een klein gezelschap liep vervolgens van de Willibrordschool naar de volgende feestelijke opening op de Prins Willem Alexanderschool. Hier werd de bibliotheek officieel geopend door Jannie Kelder, oud-directeur van de school en degene die de eerste aanzet heeft gegeven voor de Bibliotheek op School. Met het lostrekken van het lint was de opening een feit. De uitvoering van een Boekenwurmdans maakte het feest compleet.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.