Home / archiefcentraal / nieuwe sessie voetbal en keepersschool deventer

nieuwe sessie voetbal en keepersschool deventer

Op zondag 3 mei start de nieuwe sessie van Voetbal- en Keepersschool Deventer. In 10 weken tijd leren kinderen alle kneepjes van het voetballen of keepen. Bij Voetbal- en Keepersschool Deventer volg je tien trainingen voor 75 euro. Inschrijven kan via www.voetbalschooldeventer.com.

Bij de voetbalschool gaat het allemaal om techniek. Door balcontrole kun je, als voetballer, doen wat je wilt. Je bent je tegenstander dan allemaal slimmer af. Bij de voetbalschool krijg je de techniek onder controle door oefeningen te doen die op balvaardigheid gebaseerd zijn. Je moet denken aan schijn- en passeerbewegingen. Passen en trappen maar ook coördinatieoefeningen.

Voor de keepers zijn er twee cursussen waarvoor ingeschreven kan worden. Tijdens de basiscurus leer je de basisvaardigheden van het keepen. Denk aan vangen, duiken, rollen, gooien en uitschieten. Voor de gevorderde keepers, of degene die de basiscurus doorlopen hebben, is er een vervolgcursus. Tijdens de vervolgcursus leer je wat insnijden is. Maar je leert ook hoe je moet opstellen in het doel. Er is aandacht voor het voetenwerk en de techniek van duiken.

Lees ook

Feestelijke open dag ter ere van heropening Kerkhuus Heino

HEINO – Burgemeester Dadema verzorgt op vrijdag 24 september de officiële opening van het volledig …

Home / archiefcentraal / nieuwe sessie voetbal en keepersschool deventer

nieuwe sessie voetbal en keepersschool deventer

Op zondag 3 mei start de nieuwe sessie van Voetbal- en Keepersschool Deventer. In 10 weken tijd leren kinderen alle kneepjes van het voetballen of keepen. Bij Voetbal- en Keepersschool Deventer volg je tien trainingen voor 75 euro. Inschrijven kan via www.voetbalschooldeventer.com.

Bij de voetbalschool gaat het allemaal om techniek. Door balcontrole kun je, als voetballer, doen wat je wilt. Je bent je tegenstander dan allemaal slimmer af. Bij de voetbalschool krijg je de techniek onder controle door oefeningen te doen die op balvaardigheid gebasseerd zijn. Je moet denken aan schijn- en passeerbewegingen. Passen en trappen maar ook coördinatieoefeningen.

Voor de keepers zijn er twee cursussen waarvoor ingeschreven kan worden. Tijdens de basiscurus leer je de basisvaardigheden van het keepen. Denk aan vangen, duiken, rollen, gooien en uitschieten. Voor de gevorderde keepers, of degene die de basiscurus doorlopen hebben, is er een vervolgcursus. Tijdens de vervolgcursus leer je wat insnijden is. Maar je leert ook hoe je moet opstellen in het doel. Er is aandacht voor het voetenwerk en de techniek van duiken.

Lees ook

Feestelijke open dag ter ere van heropening Kerkhuus Heino

HEINO – Burgemeester Dadema verzorgt op vrijdag 24 september de officiële opening van het volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.