Home / archiefcentraal / nieuwe look foyer podium heino

nieuwe look foyer podium heino

Na de renovatie van de theaterruimte en de foyer wordt de aankleding van de foyer onder handen genomen. Er komen nieuwe lampen en gordijnen in de foyer. Ook de vloer in de zaal wordt aangepakt.

De werkgroep van Theaterpodium Heino doet er dus alles aan om aantrekkelijk te zijn voor het publiek. Afgelopen seizoen kon men vijf keer een uitverkocht huis noteren en was de bezettingsgraad bijna 65 procent.

Op zondag 13 september wordt het theaterseizoen geopend door de Sallandse podia met het UITfestival op Culture club de Haere. Theater podium Heino is daar ook vertegenwoordigd. Een maand later is de eerste voorstelling in Heino. Komend seizoen zullen 3Koteboebo, de Pauwergirls, Dikkie Dik en de taart, Yentl en de Boer en Helmer Woudenberg te zien zijn in Heino. Voor het volledige aanbod kun je een brochure kopen bij het ‘Dorpshuus’ in Heino.

Kaarten voor het nieuwe seizoen kun je bestellen via info@podiumheino.nl of doormiddel van het bestelformulier in de brochure. De kaartprijs varieert van 6,50 voor een familievoorstelling tot 14 euro voor muziek, cabaret en toneel. Bestel je voor 1 september dan krijg je 10 procent vroegboekkorting.

Lees ook

Schrijfpakketjes van Amnesty in plaats schrijfdag

RAALTE – De jaarlijkse schrijfdag van de Amnesty International werkgroep in Raalte op de Internationale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.