navigeer je door salland tijdens sallandrit 2015

Op 25 april 2015 wordt de Sallandrit 2015 gehouden. De Sallandrit is een uitdagende navigatierit waarbij de deelnemers In vier verschillende trajecten van ieder circa een uur door het mooie Salland worden geleid. Vanuit zaal-restaurant De Remise op Camping Heino starten de deelnemers om 12.31 uur met een routebeschrijving, gevolgd door een kaartleestraject. Onderweg krijgen ze een goodiebag mee, gevuld met lekkers van AH Van der Worp en Bakkerij Van der Most en leuke dingen van onder andere Bandencentrum Heino . Na een korte pauze, wederom bij De Remise, waar alle deelnemers van een heerlijke snack worden voorzien, wordt gestart met een bol-pijl-traject met aansluitend een ander soort kaartleestraject. De deelnemers worden uitgedaagd om goed te lezen, te kijken en na te denken om alle ritten op de bedoelde manier uit te rijden en zo weinig mogelijk strafpunten te behalen. De uitzetters doen hun best om ‘vallen’ in de routes te verstoppen, waar de deelnemers natuurlijk niet in moeten “rijden”. Na de finish, waar bij de Remise een uitstekend hapjesbuffet klaar staat, volgt de prijsuitreiking met mooie prijzen, welke mogelijk gemaakt worden door Edwin van der Steege Tuin- en parkmachines, Bandencentrum Heino, Uitgeverij Old-otO CV Welsum en Mensink & Sijtsma Makelaars .

Meer informatie vind je op staging2.sallandrit.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.