n756 wijhe raalte op de schop

De N756 tussen Raalte en Wijhe gaat op de schop. De weg krijgt nieuw asfalt, nieuwe belijning, extra bermverharding en op sommige plekken wordt er onderhoud aan het fietspad gepleegd. Door het onderhoud gaat de weg grofweg drie weken dicht.

Om belanghebbenden en belangstellenden op de hoogte te brengen van de plannen, is er op 29 april een informatieavond over de werkzaamheden in de Hoppe in Broekland. De avond duurt van 18.00 uur tot 20.00 uur.

De provincie start medio mei met het in twee fasen uitvoeren van het onderhoud aan de N756. De werkzaamheden zijn naar verwachting vrijdag 5 juni aan het eind van de dag klaar.

Het traject Raalterweg, tussen de kruising Liederholthuissweg en de kruising met de Horstweg, wordt één week afgesloten. De Wijheseweg tussen de kruising Horstweg en de rotonde met de N348, gaaat circa twee weken dicht. Het is nog niet bekend met welke fase de aannemer als eerste start.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.