mollenklemmen zijn van gemeente

“We hadden de klemmen expres op de rand van het gras onder de bosjes gezet,” laat een woordvoerder van de gemeente weten. “Zoveel mogelijk bedekt, maar met een lintje eraan om ze ook weer makkelijk terug te vinden.”

Op internet gaan woedende reacties rond over de mollenklemmen in het park. “Ik begrijp de verontwaardiging,” legt de woordvoerder uit. “Dit gaan we ook niet weer zo doen.”

Waarom er geen waarschuwingsbordjes op het veld stonden, laat de zegsman ook direct weten. “Dat hebben we in het verleden wel gedaan, maar toen waren de mollenklemmen binnen de kortste keren verdwenen.”

Het gras in het parkje wordt kapot gevreten door mollen. “We hadden de klemmen zo onopvallend mogelijk geplaatst. Het lint zat eraan om ze terug te kunnen vinden. In het verleden hebben we het wel vaker zo gedaan, maar dat gaan we niet weer op deze manier doen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.