moederdagportretactie bij henk gaasbeek

Speciaal voor Moederdag is deze nationale kinderportretactie ook dit jaar weer in de 1e weken van mei. Van woensdag 29 april tot en met zaterdag 10 mei is er kinderportret 10 daagse, tijdens deze tiendaagse zet Henk Gaasbeek fotografie het kinderportret extra in het zonnetje. Het wordt weer een spectaculaire portretactie.

Evenals vorig jaar verwacht deze fotograaf weer veel ( jonge ) kids op de gevoelig schijf te zetten. Speciaal in de aanloop naar Moederdag zijn de opnamekosten voor het maken van een kinderportret drastisch verlaagd, De opnamekosten bedragen slechts 5 euro per persoon.u bespaart minimaal € 65,00 opnamekosten Direct na de opnamen worden de selecties gemaakt van de gemaakte beelden en worden da afdrukken op het gewenste formaat besteld. Een afspraak maken is in principe niet nodig maar om onnodige wachttijden te voorkomen kan het wel zinvol zijn (0529-454232).

De opnamen worden in de professionele studio bij Henk Gaasbeek in Ommen aan de Gasthuistraat 60a gemaakt. Lekker spontane beelden voor jonge en iets ouder kinderen (van 0 tot circa 20 jaar). Tijdens deze actieweek zijn er ook speciale kortingen op lijsten die tegelijkertijd bij de foto’s worden besteld. Behalve de gekozen foto in print kunnen de ouders ook een digitale print ontvangen voor hun facebook pagina.

Met deze actie 10-daagse willen de Nederlandse fotografen de ouders wijzen op de kwaliteit die professionele fotografie te bieden heeft. Deze 10 daagse is een goede gelegenheid voor een mooie kinderserie voor aan uw wand op op het buffet bij de grootouders.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.