mhc dalfsen mc2 en hc gibraltar in evenwicht

Een welkome afwisseling in een druk Paasweekend. Zo kan de oefenwedstrijd van MC2 tegen HC Gibraltar het best worden omschreven. De Dalfser speelsters waren weliswaar fysiek de mindere van hun opponent, maar het team van de coaches Daniëlle van Dort en Kaspar Visman sleepte een zeer verdienstelijk gelijkspel uit het vuur: 4-4.

De wedstrijd werd gespeeld op het voormalige terrein van ZMHC. Tegenwoordig heet dit SportcampusPellikaan en kan het onder andere worden gehuurd voor trainingskampen. Dit hadden de teams van HC Gibraltar ook gedaan, maar zij wilden het geleerde ook in de praktijk brengen. Helaas moesten bij de buitenlandse ploeg drie speelsters geblesseerd afhaken, waardoor Eva Visman, Quirine en Annemee Slootweg (allen MC1) meespeelden bij het team uit Gibraltar.

Voor MC2 maakte dit niets uit, want een 3-1 achterstand werd omgebogen in een 4-3 voorsprong. Helaas voor de Dalfser speelsters maakte Gibraltar toch nog gelijk: 4-4.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.