meiden e1 heino kampioen

Na promotie in de winter van de tweede naar de eerste klasse zijn de meiden van de E1 van vv Heino woensdagavond opnieuw kampioen geworden door Rodha Raalte met 5-0 te verslaan. Sponsor Erwin Otten reageerde verrast: “ik wilde heel graag een enthousiast team in de regio sponsoren en dat waren deze meiden. Dat ze vervolgens twee achter elkaar kampioen worden, met goed en sportief voetbal had ik echt niet verwacht. En dan zitten ze ook nog eens in de finale voor de beker van regio Oost. Echt super”

Coach Eric Weertman is supertrots op ‘zijn’ meiden. “In 3 jaar hebben ze met veel inzet en plezier geleerd wat voetbal voor mij is, techniek, inzet en samenspel. Het zijn echt vriendinnen van elkaar geworden, en dat zie je terug in en buiten het veld. Als coach is het echt genieten.”

16 mei spelen de meiden in Almelo de finale voor de beker tegen FC Winterswijk en op 6 juni ronden ze het seizoen thuis af met een meiden E-toernooi, met teams uit het hele land.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.