Home / archiefcentraal / meiden e1 heino kampioen

meiden e1 heino kampioen

Na promotie in de winter van de tweede naar de eerste klasse zijn de meiden van de E1 van vv Heino woensdagavond opnieuw kampioen geworden door Rodha Raalte met 5-0 te verslaan. Sponsor Erwin Otten reageerde verrast: “ik wilde heel graag een enthousiast team in de regio sponsoren en dat waren deze meiden. Dat ze vervolgens twee achter elkaar kampioen worden, met goed en sportief voetbal had ik echt niet verwacht. En dan zitten ze ook nog eens in de finale voor de beker van regio Oost. Echt super”

Coach Eric Weertman is supertrots op ‘zijn’ meiden. “In 3 jaar hebben ze met veel inzet en plezier geleerd wat voetbal voor mij is, techniek, inzet en samenspel. Het zijn echt vriendinnen van elkaar geworden, en dat zie je terug in en buiten het veld. Als coach is het echt genieten.”

16 mei spelen de meiden in Almelo de finale voor de beker tegen FC Winterswijk en op 6 juni ronden ze het seizoen thuis af met een meiden E-toernooi, met teams uit het hele land.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.