marienheem schiet manderveen aan gort

.

Op sportpark ’t Asspel was het eenrichtingsverkeer. Al na een kwartier spelen stond het 4-0 door doelpunten van Remy Velderman, Tom Schutte en tweemaal Randy Bloeme. Hierna bleef het een tijdje rustig in Mariënheem om rondom de rust weer toe te slaan. Ruben Tibben en Tom Schutte scoorden in de 45e minuut.

Nog binnen het uur werd de 7-0 bereikt door Remy Velderman die zijn tweede van de middag maakte. De dubbele cijfers kwamen in zicht voor het team van Sander Brinkman. Een kwartier voor tijd schoot Kevin Verschoor de 8-0 tegen de touwen en hierna leek de doelpuntenhonger van Marienheem gestild. Tot de 89e vond Mariënheem niet meer het net, maar in de 89e werkte Ruben Tibben de 9-0 tegen de touwen. De ploeg van Brinkman gaf in het restant nog even gas en schoot in resterende minuten nog tweemaal raak. Kevin verschoor maakte zijn tweede van de middag en Maikel Lorkeers deed ook nog een duit in het zakje.

Voor Mariënheem was de zege alweer de derde overwinning op rij en voor de vijfde maal achtereen bleef het team ongeslagen. Zondag wacht Nieuw Heeten. Een tegenstander die vanmiddag ook veelvuldig het nest wist te vinden. Manderveen komt donderdag al in actie. Dan spelen ze tegen Langeveen om zondag weer aan te treden tegen Raalte.

STAND 5A

1: Heracles AVC 19-43

2: USV 20-42

3: Zenderen Vooruit 21-42

4: Marienheem 20-41

5: Hoonhorst 21-35

6: RKSV Bornerbroek 20-34

7: La Premiere 20-25

8: Raalte 19-24

9: SDOL 20-23

10: Nieuw Heeten 20-22

11: Langeveen 18-16

12: Manderveen 18-7

13: Vilsteren 19-4

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.