marienheem doelwit van skimmers

In Mariënheem is donderdagmiddag skimapparatuur ontdekt in de geldautomaat aan de Hellendoornseweg. Hoeveel slachtoffers de skimmers hebben gemaakt, of er aanhoudingen zijn verricht en wie de skimapparatuur ontdekt heeft, wil de politie donderdagavond nog niet vertellen. Vrijdagmorgen kunnen ze mogelijk meer informatie verschaffen.

Bij skimmen proberen criminelen op slinkse wijze de betaalgegevens van je pinpas te achterhalen. Dat doen ze door, voor een betaalautomaat, een apparaatje te plaatsen dat de code van de magneetstrip kopieert.

Met een verborgen cameraatje proberen ze vervolgens je pincode te achterhalen. Vervolgens maken de criminelen een kopie van je pinpas en proberen ze geld van je bankrekening te halen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.