marienheem blijft titelkandidaat na zege op nieuw heeten

Mariënheem heeft zondagmiddag met 0-1 gewonnen van Nieuw Heeten. Randy Bloeme zorgde met een benutte strafschop voor de enige treffer van de wedstrijd. Door deze zege blijft Mariënheem kans houden op het kampioenschap in de Vijfde klasse A.

“De zege was niet helemaal terecht”, bekende Mariënheem-trainer Sander Brinkman na afloop. “Een gelijkspel was op z’n plaats geweest.” De oefenmeester zag hoe beide ploegen er voor rust weinig van bakten. Het geringe gevaar voor de doelen ontstond vooral uit standaardsituaties.

Het enige doelpunt was zelfs het gevolg van twee spelhervattingen. Na een indraaiende vrije trap werd er wat geduwd en getrokken in het strafschopgebied van Nieuw Heeten. Scheidsrechter Karkdijk vond het voldoende om de bal op de stip te leggen. Brinkman: “De penalty was makkelijk gegeven.” Randy Bloeme wist wel raad met het cadeautje, hij tekende voor de 0-1.

Door deze zege blijft Mariënheem meedraaien in de top van 5A. Met nog drie wedstrijden te gaan is de achterstand op Heracles twee punten. Nieuw Heeten blijft tiende en heeft niets meer om voor te spelen. Volgende week gaat Mariënheem op bezoek bij SDOL, terwijl Nieuw Heeten afreist naar Raalte.

Stand 5A:

1. Heracles 21 – 46

2. Zenderen 22 – 45

3. Marienheem 21 – 44

4. USV 21 – 42

5. Hoonhorst 21 – 35

6. Bornerbroek 21 – 34

7. La Premiere 22 – 31

8. SDOL 21 – 26

9. Raalte 20 – 24

10. Nieuw Heeten 21 – 22

11. Langeveen 21 – 19

12. Manderveen 21 – 10

13. Vilsteren 21 – 4

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.