maaltijd en boodschappenservice bij carinova

Carinova start dinsdag met een maaltijd- en boodschappenservice. De service is beschikbaar in Holten, Raalte en Olst. Koelverse maaltijden worden direct geleverd aan huis. Een koelverse maaltijd is een smakelijk alternatief voor iedereen die niet meer dagelijks wil of kan koken. Bestellingen en levering gaan direct via Eten & Zo Thuis, een samenwerking van Carinova en Huuskes.

Carinova voert de koelverse maaltijden nu ook al in op haar woonzorglocaties. De tijd dat de maaltijden in grote klassieke instellingskeukens worden bereid en vervolgens op dienbladen naar de bewoners werden gebracht is echt voorbij. De bewoners kunnen voortaan elke dag beslissen wat ze willen eten, hoe laat ze willen eten en waar ze gaan eten. Deze service is nu ook beschikbaar voor mensen aan huis. Je hoeft dus niet te wachten tot je maaltijd bezorgd wordt en kunt aan tafel op elk gewenst moment. Je koelverse maaltijd even een paar minuutjes in de magnetron en je kunt al aanschuiven.

Carinova en Huuskes willen dat iedereen kan genieten van een heerlijke maaltijd. Voor Huuskes betekent dit dat zij dagelijks de ingrediënten vers in huis halen en direct verwerken en vasthouden aan ambachtelijke recepten. Deze mix van vers en vroeger maakt de maaltijden fris, puur, heerlijk van smaak en constant van kwaliteit. Er is keuze uit 120 soorten maaltijden

Met Eten & Zo Thuis zet je dagelijks in een handomdraai een lekkere maaltijd op tafel. Men hoeft ook niet meer naar de supermarkt, want ook voor alle boodschappen kan iedereen eenvoudig bij Eten & Zo Thuis terecht. Voor meer informatie over Eten & Zo thuis kun je kijken op staging2.etenzothuis.nl/carinova

Wil je je aanmelden voor deze dienst, neem dan contact op met Carinova via 0900-86 62. Ben je abonnee van het Carinova Service Pakket, dan krijg je korting op de bezorgkosten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.