lugt duel nac verzetten is competitievervalsing

Go Ahead Eagles gaat bezwaar maken als het duel tussen NAC en Heracles naar volgende week wordt verplaatst. Dat meldt FOX Sports. Ook Excelsior zou volgens de tv-zender bezwaar maken. Beide clubs spreken over ‘competitievervalsing’.

De wedstrijd tussen de Bredanaars en Almeloërs zou mogelijk worden uitgesteld door problemen met de hoofdtribune in Breda. Hier werd scheurvorming geconstateerd en een constructiefout.

Tegenover FOX Sports laat Eagles-voorzitter Edwin Lugt niets aan duidelijkheid te wensen over. “Als de wedstrijd niet doorgaat en op een andere datum wordt gespeeld, is dat competitievervalsing. Het kan niet zo zijn dat door één tribune het duel niet door kan gaan. Als de wedstrijd toch een andere datum krijgt, maken wij natuurlijk bezwaar.”

Ook de wedstrijden van Go Ahead Eagles (tegen FC Utrecht) en Excelsior (tegen PSV) verplaatsen, is volgens Lugt geen optie.

Inmiddels is bekend dat de NAC-wedstrijden gewoon doorgaan. Het stadion is gestut en de trillingen zijn getest, door een volle tribune na te bootsen met kunstmestzakken als mensen op de tribunes

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.