lourenssen vecht onstlag hvs aan

Oud-SP raadslid Lourenssen in Raalte vecht zijn royement als lid en voorzitter van de Huurdersvereniging Salland aan. Lourenssen werd afgelopen maand weggestuurd omdat hij te solistisch zou handelen en daarmee het belang van de huurdersvereniging zou schaden. Dat schrijft RTV Oost.

Een advocaat heeft namens Lourenssen beroep aangetekend tegen het besluit. Volgens de advocaat is het wegsturen een veel te zwaar middel. Daarnaast is het bestuursbesluit volgens de jurist niet rechtsgeldig. Drie bestuursleden waren al teruggetreden op het moment dat ze Lourenssen wegstuurden. In het beroep schrijft de jurist dat ze dat recht niet hadden. Het bestuur van de Huurdersvereniging Salland heeft nog niet gereageerd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.